Neem contact met ons op! info@ditplandus.nl

Wij werken voor scholen.

Celes van Zuijlen  06-50954251

Cécile Kool 06-24814876

Wat meer over ons….

Celes van Zuijlen:
Vanaf mijn vierde ga ik naar school en dat doe ik nog steeds. Mijn werk is altijd met en rond leerlingen geweest. Als techniekleraar kon ik links en rechts een praatje maken in de les, boeiend. Ik merkte dat werken met leerlingen werk in ontwikkeling is. Wanneer zij een idee hebben is het aan jou om ze te begeleiden, de juiste vragen te stellen en uiteindelijk trots te laten zijn op het resultaat. De leerling ging me steeds meer interesseren. Na opleidingen, cursussen en trainingen van psychopathologie, KIES coach, Rots en Water, psycho-educatie tot oplossingsgericht werken is het dat laatste wat me vooral bezig houdt. De laatste jaren ben ik dan ook te vinden bij verschillende masterclasses en bezoek ik de World Conference.
Wat ik graag doe is werken met klassen en mentoren, zoeken naar oplossingen. Je kunt me trouwens ook vinden op het Rugbyveld.

Cécile Kool:
En ik ga al vanaf mijn derde naar school, eerst een half jaar naar de peuter/kleuterschool in Clermond Ferrand (Fr), daarna in 's-Hertogenbosch. Na de havo naar de PABO, één ding was zeker, ik ga lesgeven aan leerlingen met een bijzondere hulpvraag. Ik ben gaan werken in het speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. Leerlingen die 'anders' waren trokken mijn aandacht, zij zijn nu nog steeds de rode draad in mijn werk en zullen het altijd blijven, zo inclusief als mogelijk is. Via verschillende opleidingen ZMLK/MG, RT, Jobcoach, SWPBS coach, psycho-pathologie/educatie, Canada en met name het oplossingsgericht werken ben ik nu werkzaam als ambulant begeleider op verschillende scholen in het VO. Een zeer boeiende en uitdagende omgeving! Met als resultaten: Meerdere leerlingen konden hun schoolloopbaan herpakken/voortzetten op een VO school. Waar ik ook trots op ben, is op onze film! Samen met Celes bedacht en uitgevoerd tot aan de premiere toe. Het is een voorlichtingsfilm over autisme in het VO (3 korte versies staan op YouTube onder de naam ‘Goed te doen!’ zie Kees, Floor en Joep). En uiteraard ook op ditPLANdus! Oh ja, mij kun je elke ochtend vinden in de Bossche Broek met onze hond en daarna een lekker kopje cappuccino.