Over ditPLANdus

DitPLANdus is een digitale vragenlijst om te onderzoeken wat de leerlingen willen bereiken en welke veranderingen hiervoor nodig zijn. De antwoorden geven in een uitgebreid Excel overzicht en een individueel overzicht per leerling, een beeld van hun kwaliteiten, veranderwensen, persoonlijke doelen en de stappen om deze te bereiken. DitPLANdus geeft ook een beeld hoe ze de klas zien en ervaren. Naast deze antwoorden krijg je als mentor ook in het overzicht te zien wat de leerlingen denken dat de klas nog verder kan helpen. DitPLANdus is ook bedoeld om klas overstijgend de juiste ondersteuning in te zetten. Leerlingen uit verschillende klassen kunnen dezelfde ondersteuningsbehoefte hebben. Deze leerlingen kun je samen het juiste maatwerk bieden. Dus…ditPLANdus is er om de school tot een nog betere leeromgeving te maken. Hoe beter en veiliger de school, des te beter de resultaten!

Waarom ditPLANdus?

Als er door het invullen van ditPLANdus 1 leerling in 10 klassen iets aangeeft waardoor je het verschil kunt maken, heeft het zijn waarde. Om leerlingen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Omdat hun antwoorden met wat zij willen bereiken er toe doen en de juiste richting geven. De antwoorden zijn van de leerling, gericht op hun toekomst. Hiermee kun je echt verder!
Met deze vragen en de antwoorden willen we de mentor ondersteunen en op weg helpen, zodat hij/zij de juiste vervolgstappen zet. Omdat elke leerling beter in beeld is en aangeeft wat hij/zij wil en nodig heeft, kun je de uitkomsten met de ondersteuningsbehoefte van alle leerlingen klas overstijgend inzetten en school breed efficiënt indelen.

Hoe het werkt

Wil je aan de slag met ditPLANdus? Neem dan contact met ons op! Na aanmelding ontvang je een unieke inlogcode. Daarmee ga je naar www.ditplandus.nl. Je voert vervolgens de leerlingen in, dit kan ook met knippen/plakken. Je kunt jezelf er ook bij zetten, dan zie je meteen de vragen! Na het verzenden van deze gegevens ontvang je een e-mail met de toegangscodes voor de leerlingen. Nu kunnen de leerlingen met hun persoonlijke code inloggen op de site en met de vragen aan de slag!

Na het invullen worden de antwoorden tijdelijk in een database opgeslagen. Tot het bereiken van de door jou ingegeven vervaldatum wordt de vragenlijst afgesloten. Alle ingevulde informatie wordt in 1 Excel-document samengevoegd en als email-bijlage naar jou verstuurd. De data wordt opgeschoond en is na deze actie niet meer aanwezig in de database. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verwerken van de data in het per mail ontvangen Excel document. En daar kunnen we natuurlijk ook bij helpen.

Wat het kost

Per klas €40,- (excl. btw) Per 10 klassen €360,- (excl. btw)

Extra begeleiding €80,- per uur (excl. btw/reiskosten)

Dit kan bestaan uit: Presentatie, begeleiding mentoren en advies.

Bel of mail ons!

Celes van Zuijlen          Cécile Kool
    06-50954251               06-24814876

info@ditplandus.nl